lørdag den 2. januar 2016

Hjemmelavet konfekt

 Konfekt med kaffe, kakao og hvid chokolade

  • 125 g marcipan
  • 2,5 spsk konsentreret kaffe (lavet af ca 4 tsk nescafe i 2,5 spsk varmt vand)
  • 5-10 g kakao
  • 100 g hvid chokolade
Marcipanen røres sammen med stærk kaffe og kakaoen til en samlet masse. Lav små konfektfirkanter kom evt. et lille stykke hvis chokolade i hver. Lad dem tørre i en time på bagepapir. 
Dyp firkanterne hver især i tempereret hvid chokolade, og drys elegant med kakao over.

Konfekt: lakrids og marcipan

  • 100 g Lakridsmarcipan (Odense marcipan)
  • 75 g hvid chokolade 
  • raw lakridspulver
Form små kuglerne af marcipanen. Dyp i tempereret hvid chokolade, og drys lakridspulver over. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar