lørdag den 2. januar 2016

Fantastisk gulerodskage

Gulerodskage fra anneauchocolat.dk (ca. 12 pers)

  • 3 æg
  • 1 1/2 dl smagsneutral olie
  • 450 g brun farin
  • 210 g mel
  • 300 g gulerødder, groftrevet
  • 1 1/2 tsk bagepulver
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk stødt nellike
  • 1/2 tsk salt
  • 100 g valnødder, hakkede
  • 2 dl rosiner 
Flødeostecreme:
  • 400 g flødeost
  • 120 g flormelis
  • 1 stang vanille, korn af
  • 6 tsk fintreven citronskal
  • 6 tsk citronsaft

Fremgangsmåde

Kagedej: Rør alt sammen i en skål. Hæld dejen i en rund form (ca. 22 cm i diameter) foret med bagepapir. Sæt kagen i en kold ovn og bag i 70 minutter ved 180 graders varmluft.

Flødeostecreme: Pisk det hele sammen til en homogen creme og fordel på den afkølede kage. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar