torsdag den 18. juli 2019

Fyldte chokolader


Fyldte chokolader med karamel og nougatfyld - 21 stk

Chokoladeskaller:
  • 200 g mørk chokolade
Karamelfyld:  
  • Dulce de Leche
  • 11 ristede hasselnødder
Nougatfyld:
  • 3 spsk flydende nougat
  • hasselnøddekrokant

Fremgangsmåde: 

Smelt 2/3 af chokoladen over et vandbad til 55 grader. Tilsæt de resterende 1/3 chokolade, og rør rundt, til temperaturen er nede på 29 grader. Varm så forsigtigt chokoladen op igen, til den er 32 grader.
(Drys evt guldstøv i formene). Hæld den tempererede chokolade i en chokoladeform, og skrab overskydende chokolade af. Bank blidt på formen, så du undgår luftbobler. Vend chokoladeformen på hovedet, og lad overskydende chokolade løbe tilbage i skålen. Skrab formens overflade ren, og stil formen i køleskabet i 10 minutter.  Fyld den afkølede karamel/nougat i (med 2 mm til kanten). Sæt formen tilbage i køleskabet i 10 minutter.  Luk de fyldte chokolader med en gang chokolade mere. Skrab igen overfladen ren. Sæt formen tilbage i køleskabet i 10 minutter. Bank/tryk forsigtigt de færdige chokolader ud. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar