Jeg lavede en meget lækker hasselnødde-is her forleden. Det sjove var, at man ikke skulle bruge selve hasselnødderne men kun deres smag. Jeg syntes at det var forfærdeligt spild at smide alle de fine hasselnødder ud, så jeg gik straks i gang med at lave denne meget simple og utroligt lækre müsli. Jeg lavede dobbeltpotion da jeg havde vildt mange hasselnødder:
Ingredienser
til müsli:
- 2 1/2 dl havregryn
- 1 dl solsikkekerner
- 1/2 dl selvvalgte kerner/gryn (det er forskelligt hvad man lige har ligende, så jeg plejer gerne at eksperimentere lidt eks. med: græskarkerner, sesamfrø, kerneblanding, boghvede)
- 1/2 dl hørfrø
- ca. 1 dl ristede hasselnødder (gerne flere - det er altid skønt med mange nødder!)
- 1 dl kokos
- 2-3 spsk. honnning

GOD FORNØJELSE!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar