fredag den 25. marts 2016

Påske-konfekt med nougat og en med cognac

Konfekt med nougatcrunch

  • 40 g hakkede mandler
  • 10 g sukker
  • 100 g nougat
  • 300 g marcipan 
  • ca. 150 g mælkechokolade
Brun sukkeret på en pande, og kom de grofthakkede mandler på. Lad det køle lidt af, og bland det herefter med nougat. Tril dem til kugler og rul dem med marcipan udenpå.
Smelt chokolade over et vandbad og overtræk konfekten. Pynt evt. med noget af massen. 



Konfekt med cognac

  • 100 g marcipan
  • ca. 1 spsk. cognac
  • Mørk chokolade til overtræk ca. 50 g
  • valnødder 
Ælt Cognac ind i marcipanen. Del den i mindre stykker, alt efter hvilket størrelse der ønskes. Smelt chokoladen over et vandbad, og overtræk konfekten.
Pynt med en halv valnød på hvert stykke. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar