fredag den 25. marts 2016

Hjemmelavet Knækbrød

Knækbrød ca. 25 stk. (opskrift fra amo)

  • 200 g Hvedemel
  • 1/4 dl olie 
  • ca. 2 dl vand
  • 50 g havregryn
  • 50 g græskarkerner
  • 50 g hørfrø
  • 50 g solsikkekerner
  • 50 g sesamfrø
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 1/2 tsk. salt

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienserne sammen og ælt dem til en fast dej.
Tag to stykker bagepapir og læg halvdelen af dejen mellem dem. Rul dejen så tyndt ud som muligt.
Skær dejen ud med en skarp kniv eller udstikkere.
Læg bagepapiret med knækbrødene over på en bageplade, og lav den samme proces med resten af dejen. 
Pensl knækbrødene med vand og drys nogle frø eller havregryn over. 
Bag dem i ca. 25 min i en 200 grader varm ovn (180 grader varmluft) - eller til de er gyldne.
Lad dem køle af på en rist. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar