lørdag den 11. juli 2015

Mandler dyppet i hvid chokolade

Har du brug for en let snack til din eftermiddagskaffe, er disse chokoladedyppede mandler lige hvad du har brug for. 

Mandler dyppet i hvid chokolade med lakridspulver

  • Mandler
  • Hvid chokolade (hakket)
  • Lakridspulver
Smut mandlerne efter de har ligget i kogene vand. Temperer den hvide chokolade:
Smelt 3/4 af den hakkede chokolade over et vandbad, i en glasskål til (den skal ikke røre vandet) og varm chokoladen op til den når en temperatur på 40 grader. Tag chokoladen af vandbadet når temperaturen er 40 grader. Tilsæt lidt af gangen den sidste del af chokoladen og lad den køle ned til 29 grader - denne temperatur skal holdes. 
Dyp de smuttede mandler i chokoladen og kom dem hen på noget bagepapir, og drys evt. noget lakridspulver eller tørrede frugter over. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar