mandag den 22. juni 2015

Auberginepizzaer

Jeg elsker grøntsager, de er for mig en vigtigere del af et måltid end kød. Jeg slog derfor straks til da jeg fandt denne opskrift på http://www.valdemarsro.dk. Resultater blev overraskende fantastisk, der bliver ikke sidste gang jeg laver dem. 

Auberginepizzaer (to bradeplader - til 3-4 pers.)

Ingredienser: 

  • 2 auberginer
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • timian (+ andre krydderier du har liggende)
  • salt og peber
Fyld: 
  • Championer
  • Gedeost
  • Oliven
  • andre spændende ting :)

Hak løg og hvidløg fint, og steg det ved mellemhøj varme til løgene er gennemsigtige. Tilføj tomat, krydderier og salt. Lad det simre i en halv time uden låg tilføj eventuelt lidt vand halvvejs). Smag til med salt og peber. 

Skær aubersinerne i skiver, og kom tomatfyldet på. Kom til sidst fyld på. 
Bag i ovnen i ca. 25 minutter. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar