Knækbrød ca. 25 stk. (opskrift fra amo)
- 200 g Hvedemel
- 1/4 dl olie
- ca. 2 dl vand
- 50 g havregryn
- 50 g græskarkerner
- 50 g hørfrø
- 50 g solsikkekerner
- 50 g sesamfrø
- 1 tsk. bagepulver
- 1 1/2 tsk. salt
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne sammen og ælt dem til en fast dej.
Skær dejen ud med en skarp kniv eller udstikkere.
Læg bagepapiret med knækbrødene over på en bageplade, og lav den samme proces med resten af dejen.
Pensl knækbrødene med vand og drys nogle frø eller havregryn over.
Bag dem i ca. 25 min i en 200 grader varm ovn (180 grader varmluft) - eller til de er gyldne.
Lad dem køle af på en rist.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar