Det er det store test at lave dem, da de meget nemt kan falde sammen. Det er derfor vigtigt ikke at åbne ovnen imens de bager. I min familie har vi altid fået dem med flødeskum og kaffeglasur. Mums.
Vandbakkelser (ca. 15-20 M styks)
1 dl vand
50 g smør
1 tsk sukker
50g hvedemel
2 æg
Hvidbærskum og kaffeglasur:
Fløde
Hindbær
Ca 1/2 tsk nescafé
Flormelis
Fremgangsmåde:
Bring vand og smør i kog i en gryde.
Tag gryden af varmen, tilsæt mel og sukker og rør rundt.
Tilsæt et æg ad gangen og pisk til dejen er sammenhængende.
Hæld dejen i en sprøjtepose, og lav små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag vandbakkelserne i cirka 25 min ved 200 grader. (Åbn ikke ovnen imens!)
Afkøl vandbakkelserne.
Hindbærskum:
Pisk fløden til skum.
Mos hindbærerne, og bland dem i flødeskummet
Kaffe vandbakkelser:
Bland nescafé ned i 1 tsk kogende vand. Tilføj flormelis og smag til.
Pisk fløden.
Skær næsten vandbakkelserne halvt over.
Kom fløde ind i dem, og smør kaffeglasur over dem.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar