Gulerodskage fra anneauchocolat.dk (ca. 12 pers)
- 3 æg
- 1 1/2 dl smagsneutral olie
- 450 g brun farin
- 210 g mel
- 300 g gulerødder, groftrevet
- 1 1/2 tsk bagepulver
- 2 tsk kanel
- 2 tsk stødt nellike
- 1/2 tsk salt
- 100 g valnødder, hakkede
- 2 dl rosiner
Flødeostecreme:
- 400 g flødeost
- 120 g flormelis
- 1 stang vanille, korn af
- 6 tsk fintreven citronskal
- 6 tsk citronsaft
Fremgangsmåde
Kagedej: Rør alt sammen i en skål. Hæld dejen i en rund form (ca. 22 cm i diameter) foret med bagepapir. Sæt kagen i en kold ovn og bag i 70 minutter ved 180 graders varmluft.
Flødeostecreme: Pisk det hele sammen til en homogen creme og fordel på den afkølede kage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar