Jeg elsker grøntsager, de er for mig en vigtigere del af et måltid end kød. Jeg slog derfor straks til da jeg fandt denne opskrift på http://www.valdemarsro.dk. Resultater blev overraskende fantastisk, der bliver ikke sidste gang jeg laver dem.
Auberginepizzaer (to bradeplader - til 3-4 pers.)
Ingredienser:
- 2 auberginer
- 1 ds hakkede tomater
- 1 løg
- 2-3 fed hvidløg
- timian (+ andre krydderier du har liggende)
- salt og peber
Fyld:
- Championer
- Gedeost
- Oliven
- andre spændende ting :)
Hak løg og hvidløg fint, og steg det ved mellemhøj varme til løgene er gennemsigtige. Tilføj tomat, krydderier og salt. Lad det simre i en halv time uden låg tilføj eventuelt lidt vand halvvejs). Smag til med salt og peber.
Skær aubersinerne i skiver, og kom tomatfyldet på. Kom til sidst fyld på.
Bag i ovnen i ca. 25 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar